Tervezés I. kurzus

A 10 modulból álló tanfolyam során a diákok megismerkednek a tervezés alapjaival.

Tanfolyam bemutatása

A videós tananyagok során gyakorolni fogjuk a szabadkézi rajzolást, megtanuljuk a körző és vonalzók helyes használatát és elsajátítjuk a tervezéshez szükséges elméleti fogalmakat is.

Mindeközben rendkívül izgalmas dolgokat is tervezünk majd a TinkerCAD nevű számítógépes tervezői szoftverrel.
Többek között tervezünk rollert, hajót, gőzmozdonyt, repülőt, házat.

Az igazán jól sikerült terveiteket akár kezükbe is foghatják a gyermekek, hiszen 3D nyomtatóink segítségével le tudjuk őket gyártani és el tudjuk küldeni a megadott szállítási címre.

 

Milyen eszközök szükségesek a kurzus teljesítéséhez?

  • A modulokhoz csatolt munkafüzet nyomtatott formátumban.
    (Ez minden modul elején INGYENESEN letölthető PDF formátumban.)
  • A hagyományos kézi rajzok készítéséhez kelleni fognak A4-es rajzlapok, vonalzó szett, körző, Rotring vagy grafitceruzák (4B, 2B, HB, 2H)
  • A számítógépes tervezéshez értelemszerűen laptop, számítógép és internetkapcsolat szükséges. Valamint egy felhasználói fiók a TinkerCAD oldalán. A regisztráció lépéseit a szükséges eszközök című videóban részletesen ismertetem.

További információk:

  • A sikeres vásárlás pillanatától azonnal hozzáférést kapnak a tanfolyam első moduljához. Ezután hetente egy-egy további új modul válik elérhetővé. Így a tanfolyam teljesítésének időtartama minimum 10 hét.*
  • 1 modul átlagosan egy 30 perces videós tartalomból, izgalmas feladatokból és további szorgalmi feladatokból épül fel.
  • Visszamenőleg korlátlan ideig hozzáférhetnek a tananyaghoz és bármennyiszer megnézhetik a videós tartalmakat és megoldhatják az egyes feladatokat.
  • Amennyiben az első két modul elvégzése után nem elégedett a tanfolyam minőségével, a vásárlása összegének 100%-át visszatérítjük.

* Ha szerdai napon történt a vásárlás, akkor 7 nappal később ismét szerdai napon válik elérhetővé a második modul. Majd 7 napra rá a harmadik modul és így tovább…